55 44 66 44facebookKontakt os!

Kurv(0)
Total:0,00 DKK
Din kurv er tom!

Nyheder på D-S Academy

Vi har i den seneste tid arbejdet på højtryk for at opdatere og udvikle D-S Academy til en læringsportal efter jeres ønsker. Læs mere om forbedringerne her.


D-S Academy er tiltænkt at være den simple og let tilgængelige vidensportal som oplyser, uddanner og hjælper dig i det rette valg af personligt sikkerhedsudstyr.

Gennem erfaringer med D-S Sikkerhedsudstyr ved vi hvordan viden og korrekt beskyttelse hænger tæt sammen.

Derfor har vi kogt og filtreret alle vores erfaringer og viden ned på en simpel og let spiselig måde digitalt online, altid tilgængeligt her på D-S Academy.

Videnscentervidencenterikon

Her har vi taget al vores viden om sikkerhedsudstyr og samlet i ét let tilgængeligt center.

Vores videnscenter består af den samlede viden om beskyttelsesudstyret. Alt fra regler, lovgivninger og mærkninger til certifikater, gennembrudstider og materialer.

Her bliver du klogere på sikkerhedsudstyr.

Købeguideskoebsguidesikon

Her vejleder vi dig i at vælge det rette produkt i kun 3 simple trin. Fra overvejelser til valg af produkt - vi guider dig hele vejen.

Bygget på erfaringer og forespørgsler fra kunder er du sikret en brugervenlig hjælp til at vælge det rette sikkerhedsudstyr.

Videoguidesvideoguidesikon

Vores videoguides er forklarende og vejleder og uddanner i alt fra brug af D-S Academy til korrekt iføring af sikkerhedsudstyr og vedligeholdelse af denne.

Alle videoguides findes på vores YouTube kanal og kan derfor ses af enhver, når som helst.

Ordbog

Ordbogen er viderbygningen af vores allerede velfungerende integrerede ordbog på D-S Sikkerhedsudstyr. Som allerede er propfyldt med definitioner på besværlige ord og termer.

Gennem din færden på D-S siderne vil ord dukke op med definitioner som hjælper dig med at forstå og giver yderligere viden.

Downloads

Fordi vi tror på sikkerhed gennem viden tilbyder vi ikke alene al vores ekspertviden på D-S Academy GRATIS og frit tilgængeligt, men samler den på en nem måde - lige til at hente og bruge på arbejdspladsen.